Polaris-N Systems

Cégünk szakterülete az informatika, informatikai biztonság. 10 éves tanácsadói és kivitelezői tapasztalattal rendelkezünk ezen területen.

Célunk az olyan intelligens megoldások fejlesztése, amelyekkel megrendelőink nyugodt hétköznapjait tudjuk megteremteni. Fejlesztéseink jövőbemutatóak, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk és építjük be az Ön rendszereibe, a megbízhatóságot tartjuk szem előtt.

Szolgáltatásaink digitális vagyonvédelmi rendszerek fejlesztésére, vezetékes- és rádiós informatikai hálózatok építésére és informatikai, -biztonsági rendszerek karbantartására terjed ki. Rendszereinket rugalmasan alakítjuk ki, egyéni megoldásokat alkalmazunk a felmerülő igények alapján. A rendszereket gondosan karbantartjuk és folyamatosan fejlesztjük.

Korunk legnagyobb értékét az információ jelenti, ezért feladatainkat az informatikai biztonság előtérbe helyezésével hajtjuk végre. 
A biztonság mellett fontosnak tartjuk az innovációt, ezért folyamatos kutatással és nyílt forrású rendszerek fejlesztésével is hozzájárulunk az IT szakma fejlődéséhez.
Cégünk szoros együttműködésben dolgozik a For Rest Kft-vel, professzionális vagyonvédelmi termékeikhez nyújtunk informatikai támogatást, analóg rendszerekhez biztosítunk digitális megoldásokat.

Tóth Dávid Miklós
Ügyvezető

Cégadataink:

Cégnév: Polaris-N Systems Kft.
Székhely: 1101 Budapest Pongrác köz 11.
Cégjegyzék szám: 01-09-948037
Adószám: 22993225-2-42
 

Kapcsolat:

info [kukac] polaris-n.hu

 

Képesítéseink: